…ringer oss tre till fyra gånger varje dag.Vi svarar aldrig och nu är de inne på tredje veckan, hur orkar de????

En gång lyssnade de tydligen på meddelandet på telefonsvararen och sedan lät de oss få höra hur det låter i lokalen där de där telefonterroristerna sitter i två minuter!

Jag kunde tydligt höra hur de var käcka mot kunder och önskade en trevlig måndag och så vidare…

När jag nu börjar tröttna rejält på deras terror har jag vidarekopplat den fasta telefonen till mobilen. Den står på tyst läge och redan har de ringt tre gånger idag fast klockan bara är kvart över 12. Hur kan de få göra så här undrar jag?

När jag sökte på 033-323 10 30 som är det nummer det ringer från så hittade jag en webbtjänst som pekade ut centrala Borås som källla.

Söker jag på Call center i Borås hittar jag ett företag som heter MB Marketing i Svensk Handels svarta lista!!!!????

Söker jag vidare hittar jag snart en massa bluff-fakturor om webboptimering!! *suckar djupt*

Så hittar jag en sida där man kan se att företaget under 2011 har ökat sina inkomster rejält. Från max en halv miljon om året upp till nästan FEM MILJONER sista året!!???? Detta måste bero på att där så duktiga på att terrorisera och skicka bluff-fakturor och för att folk hellre betalar än bråkar! Detta är kriminell verksamhet på HÖG NIVÅ!!!

Gräsligt gruvligt och man undrar hur den här typen av människor fungerar? Har de något samvete? Vet de vad moral och etik är????

ÅH, JAG BLIR SÅ ARRRGGG!!!! GRRRRRR!!!!!!!!!

Söker man på Marcus Blomqvist född 1983 i Borås så hamnar man på Allégatan i centrum.

Här är denne man utan skrupler skriven och här är företaget MB Marketing också lokaliserat:


Visa större karta

2013-08-14 OBS!

Jag fick en kommentar som skrivits via Facebook och som jag inte upptäckt förrän nu. Alla ni som besöker min blogg och hittar det här inlägget kanske inte kan se det här så jag kopierar in det här också.

”JAG bor på Allégatan 37 i den aktuella lägenheten! Markus bor inte här vi vet ej vem han är.Han har blåst vår familj precis som han blåst alla er som fått fakturor från hans företag! 🙁 Vi har för ett par dagar sedan fått reda på att han är folkbokförd på VÅR adress i VÅR lägenhet utan vår vetskap och har tydligen varit skriven här i snart 2 år!
Nu får vi stå ut med era hänvisningar till vår lägenhet och mina barn har fått telefonsamtal till sina mobiler med KLAGOMÅL OCH UTSKÄLLNINGAR om Markus förehavanden! Vi har polisanmält och förundersökning är startad.Vi kommer också att kontakta pressen!
Förstår alla förbannade företagare som betalat och fått dessa bluffakturor, och jag förstår att ni omöjligt kan veta att han även BLUFFAT oss som bor i den aktuella lägenheten. Men snälla sluta sprid vår adress med lägenhetsnr på internet för vi har inget med honom att göra och det känns kränkande och orättvist att vi nu för lång tid framtid framöver skall bli förknippade med MARCUS CLAES FREDRIK BLOMQVIST 830831-5533 och hans idiotiska förehavanden!VI ÄR INTE HANS FÖRÄLDRAR OCH INTE HANS SLÄKT! Fattar inte varför ni inte letar efter hans familj med NAMNET BLOMQVIST istället…. MVH Carina”

Gör man en sökning på Marcus Blomqvist nu så bor han på Skolgatan 19 i samma lägenhet som en tjej som är några år yngre. Vi får väl hoppas att han inte bara skrivit sig där utan att han fysiskt bor där. Vi får också hoppas att den här tjejen vet vad hon gör om hon bor i samma lägenhet….

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.