VILKEN HELG!!! Tack goa ni och tack alla artisterna och alla andra och alla som kom till parken!!!

Jag har varit med nästan hela vägen från start till mål med Forshagafestivalen. Eller i alla fall en bit på väg. När jag fick höra talas om planerna blev jag jätteglad! Precis vad Forshaga behöver tänkte jag.

Gänget som håller till i Festivalkontoret har kämpat väl! Många bollar, många uppgifter att lösa, mycket att tänka på och massor av planering och förberedelse. När man inte gjort något sådant förut och sedan får i uppdrag att utföra ett sådant jättekalas så krävs det skarpa hjärnor och det måste jag säga att gänget haft.

Ibland har jag hört dem sucka och se halvt uppgivna ut för att i nästa stund ta nya tag och komma igen. Idéer och energi och engagemang har de inte saknat, absolut inte!

Guld till er alla från mig och alla glada Forshagbor som fått avnjuta denna helg i festivalens tecken!

Nu orkar jag inte skriva mer för jag är rätt trött efter allt jag upplevt… Ska krypa i säng och sova prinsess-sömn till i morgon då jag ska fortsätta bildbehandla och skapa filmer till Youtube. Jag ska även bränna en skiva bilder som kanske kan bli användbara när nästa års upplaga av denna fantastiska festival ska marknadsföras…

2 svar på ”Tack alla i festivalkontoret! Ni har gjort ett GÖRSKETABRA jobb!

  1. och ett stort Tack till dig Cicci som gjort att vi som inte var där kunde följa hela evanemanget. Du har gjort ett bra jobb.
    Kram

  2. Tack ska du ha Jaana! Jag har fler bilder att bearbeta när jag kommer hem igen… har ju inte lagt ut alla mina foton från lördagen, då det var 2 400 personer i parken…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.