Innan det ska göras så gruvar man sig. Det är ju mycket trevligare att ha alla pengarna kvar på kontot. Det får en att känna sig nöjd. Men att se allt, eller nästan i alla fall, försvinna till räkningarna känns deprimerande… Men när man väl har betalat dem så känns det ändå bra. Man har liksom gjort rätt för sig och det är tillfredsställelse i det helt klart!

Ganska fint faktiskt...Idag har jag fotat färdigt och lagt ut husvagnen på blocket. Jag har skapat ett webbalbum med bilderna så att den som vill titta närmare kan göra det utan att behöva åka ända hit först…

Hela webbalbumet med alla bilderna finns här:
HUSVAGNSBILDER >>

Annonsen på blocket >>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.