Idag var jag på arbetsplatsbesök. Det kändes bra, jag gillade dem som jobbar där och jag hoppas de gillade mig! När jag nu kom hem så fick jag inte tag på henne jag skulle prata med om när och hur… Men jag får väl tag på henne i morgon kanske då om hon inte ringer mig först.

Igår var Tommy och jag i skogen och plockade kantareller och blåbär. Tänk att vi hittade så mycket att jag fick säga stopp. Det blev för mycket att rensa helt enkelt. Det är inget jag är van vid direkt, tvärtom. Jag kände bara till ett säkert ställe och det är uppe i Dalarna. I övrigt har jag letat och letat utan att hitta mer än någon eller några stycken. Men nu, det bara vimlar av dem i skogen! Wow!

Till helgen kommer Torgny Mellins till parken och Eva och Christian kommer hit! 😀 *glad*

Livet är rätt så bra faktiskt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.