Idag har jag, Jonatan och Tommy flyttat lite på husvagnen och sedan satte vi upp förtältet för första gången. Jag blev förvånad över hur fint det var. Men det var lite inte så lätt att sätta upp och det har något litet hål. Det finns en solskärm och ett sidstycke att hänga på sidan inne i förtältet där det finns fickor som man kan ha saker i. 🙂

Husvagnen med förtältet
Husvagnen med förtältet

När husvagnen var uppe med förtältet uppsatt så skurade jag hela utsidan med vatten och såpa. *pust* Men fint blev det. I morgon ska jag se om jag kan snygga till det som jag rört till på insidan. Först ska jag fotografera det som behöver åtgärdas och sedan ska jag sätta dit gardiner och kuddar. När det är gjort ska jag fotografera alltihop på insidan och även fronten. Därefter blir det en webbsida som ska berätta fakta om min husvagn och bilderna ska illustrera. Till denna sida ska jag ha en länk i min blocket-annons! Hepp hepp hepp!

Det hade varit roligt om jag haft tid och kännt entusiasm nog att göra i ordning husvagnen själv. Men men… bättre att låta någon som både har tid och är mer händig än jag göra det i stället! Så är det!

Ett svar på ”Husvagn till salu

  1. Hej Cicci!
    Va snyggt det blev men så är du ju duktig på det där med hemsidor. Jag gläder mig till att läsa dina tankar. Ha nu en skön dag i regnet. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.