…får en egen plats i hjärtat. Det tänkte jag när jag vaknade i morse. För så är det. Igår kväll var vi på fest och det var flera med där som har fått en särskild plats i mitt hjärta.

Jag tycker om människor som ger av sig själva, som har stort hjärta, lyhördhet och är vidsynta. Men viktigast är nog ändå att de har stort hjärta tror jag.

Det finns ju de som har som image att vara griniga till exempel. Men det kan man vara med hjärtat också och då blir det lätt att tycka om deras grinighet.

Så finns det de som nästan tömmer ur allt de har inom sig när de har med sina medmänniskor att göra, ja då menar jag att de bjuder på sig själva och ställer upp alltså. Sådana är det mycket svårt att inte tycka om!

Kalaset igår var jätteroligt, mycket mysigt och vi skrattade massor, det dansades och det blev allsång!

Jag har dessutom världens goaste sambo. Det är lätt att bli stolt över honom när man är på kalas! Han borde inte alls sluta underhålla med sång så det hoppas jag att han fortsätter med…. Trots att han säger att han vill sluta!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7S_YqKEduuI[/youtube]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.