Tommy på dansgolvet…för annars kan man ju inte ha bra dagar, eller hur? Man har inget att jämföra med om det inte fanns dåliga dagar!

Hela veckan som gått har varit grå och trist. Jag har vaknat med tungsinne och haft svårt att hitta motivationen när jag arbetat…

Men det blev en bra final på veckan den här helgen!!

Det kanske har varit mycket sista tiden eller så är det det faktum att hösten är på intågande och att Tommy har slut på semester. Men det är så mycket jag skulle vilja också, så mycket, men jag får inte riktigt till det.

Ja, jag vet inte… men något gör att det känns trist och grått trots att allt är som det brukar, alltså lika bra som vanligt. Inte kul helt enkelt!

Så har det varit hela veckan. Men kvällen igår blev en riktig höjdare som gav mig en go känsla. Det finns så många goa människor, så många att ha roligt ihop med och tycka om.

Det hände faktiskt flera gånger igår att jag fick både pussar på kinden och kramar av människor som jag inte ens känner! 🙂 Jag har en sambo som på många sätt är världens goaste och jag har såå många goa vänner som jag verkligen tycker om dessutom!

Jag har det förbaskat bra!

Så nu sjunger jag för mig själv; sudda sudda sudda…. och hoppas att kommande vecka ska kännas bättre än den som gick!

Du kan se fler bilder från gårdagens kväll i parken här om du vill >>

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.