Det finns några begrepp som för mig hör tätt ihop med att må bra i själen och ärlighet är definitivt ett sådant ord. Lögner är aldrig bra, inte ens vita egentligen även om de ibland kan vara bra… Men vita lögner kan verka obetydliga ur en synvinkel och betyda desto mer ur en annan.

Hur det nu än är med det så måste jag ändå påstå att sanningen ändå vinner i slutänden. För mig är det lögn att välja att inte berätta också. Ibland kan man i förväg veta vilken reaktion man får om man berättar något för någon. Om det nu är något som berör den andre så bör man nog ta tjuren i hornen och berätta ändå. Trots att man inte gillar reaktionen man kan få…

Tänkte skriva mycket mer men jag får fortsätta senare. Nu är klockan lite över tre och det är söndag. Dags för en promenad.

1983
1983

2010
2010….det blev inget mer om ämnet ärlighet. Men jag ska ta upp det igen en annan gång


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.