…är liksom inte på humör… det får vara hur mycket jul det vill men det känns inget bra. Jag hade nästan ingen julstämning innan och nu är det liksom ingen geist! Inget GO! Har ingen lust och jag har suttit alldeles för mycket vid datorn!

Jag vill ha roligt och träffa folk men ändå inte… Egentligen vill jag arbeta allra mest. Jag vill göra skillnad och göra det jag är bra på!

Så sett har jag lyckats att med käre bror hjälp lära mig hur ett formulärscript funkar! Det kändes riktigt bra mitt i all övrig tristess! Tack för hjälpen Christer!

Det är så mycket som ligger i startgroparna och en del som ligger strax innan de där groparna också. Jag hade önskat att jag var mitt uppe i detta i stället för att stå här och stampa och inte komma iväg! Kanske är därför geisten saknas…?

Men om det blir som vi tänkt så blir det nyår i Tibro och det kan nog pigga upp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.