Jag har såååå svårt för att göra absolut inget. Nu har jag fixat ett nytt kontaktformulär till den här sidan och till Forshaga.org och den här dagen är snart slut…

Tommy har suttit i köket och läst i sin julklappsbok. Det tog mig lite arbete att hitta var man kunde köpa den. En tjej på Karlstads Universitet hjälpte mig och det ska hon ha stort tack för.

Tommy är väl som alla andra karlar. Han tänker praktiskt. Visst var tanken bra. Min gamla hårtork lade av för någon vecka sedan. Men jag är ju som jag är och köpte mig naturligtvis en ny så snart jag hittade en som jag ville ha. På Coop Forum i Bergvik hade de en, precis en sådan jag ville ha. När jag nu fick min julklapp som Tommy köpt åt mig så hade han köpt en precis likadan. Lite lätt besviken blev jag naturligtvis, dels eftersom jag redan köpt mig en. Men också för att jag önskade mig ”något som han ville ge till just mig för att jag är jag”. Det visade sig vara en hårtork! Ja ja…

Romantik kan man väl inte förvänta sig efter sju och ett halvt år… bara praktisk vardag! Men jag kan ju drömma om att han kommer med romantik någon dag kanske… I början var han väldigt romantisk, då blev det nästan för mycket ibland. Nu har romantiken gått in på att bli rutin. Vi kan ladda dubbelbryggaren i köket åt varandra, han ska ha te och jag vill ha kaffe. Där ligger våra små lappar som vi skrivit för länge sedan ovanpå bryggaren för att vi ska se att den är laddad.

Varje morgon när han kommer från nattskiftet sitter det en lapp på insidan ytterdörren till honom. Där kan det vara allt från en liten teckning till tre bokstäver. Men meningen är att han ska känna sig välkommen hem…

Så, jag kanske får något han vill ge mig av hjärtat någon gång. Men fram till dess får jag nog nöja mig med att han tänker praktisk vardag och inte romantik!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.