Jag kom till den korta påfarten vid IKEA i Karlstad upp på E18 mot Grums. Tog det lugnt för att hinna se om det kom bilar från Karlstadhållet. Svängde ut och började gasa på för att komma upp i 90. DÅ kör en bil om mig. En svart kombi av något slag, han kör ända ut i mötande fältet och över heldragna linjer för att komma om. Att vi mötte en lastbil och flera bilar verkade han inte bry sig ett dugg om!

Så är det när man kör. Det finns värre idioter än man kan ana och det märker man när man kör bil. På fredag har jag haft mitt körkort i två år men jag tänker aldrig köra så där!

Ibland tror jag att de gör så där för att de har haft en trasig barndom och taskiga leksaker. Men jag har hört att folk får en annan personlighet bakom ratten. Men hur kan detta komma sig? Kanske är sådana som den som körde den svarta kombin timida och inåtvända vänliga individer som när de hamnar bakom ratten blir monster. Egot rinner över och de klarar helt enkelt inte av att ha någon framför sig. Å särskilt inte om det är en kvinna i en äldre mindre snygg vit volvo kombi!

2 svar på ”Trafiknötter

  1. Hej Cicci!
    Ja du trafikstollar finns det gott om, jag är så glad att jag inte längre behöver köra bil till jobbet. Nu cyklar jag eller åker buss. Jag vet när jag pendlade med bil till Munkfors i 3 år, ibland var jag glad att jag överhuvud taget kom hem levande. Smal väg och tung trafik och du kan tänka dig hur det blev när det blev halkigt. Usch!
    Kör försiktigt och var rädd om dig. Just den sträckan du åker är väldigt olycksdrabbad.

  2. Jo jag vet att den är olycksdrabbad och jag börjar förstå varför. Det är inte vägens fel det är trafiknötternas!

    Jag bävar för hur det blir när vintern kommer. Men jag har ju kört där på väg till Götet flera gånger vintertid så det är väl bara att försöka väja för nötterna på vintern så gott det går!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.