Vektoriserad bild, skapad i Illustrator.
Just nu sitter jag här och är nöjd över att jag lärt mig så mycket sedan jag tog över Palles 2016. Tänk att den 1 oktober är det fem år sedan…. Hm, kanske läge för ett femårsjubileum?
Vad har jag då lärt mig? Jo, leasingavtal kan vara både superduperbra och rena bedrägeriavtal. Jag har också lärt mig att det inte är farligt att skruva och byta reservdelar på maskiner.
Jag har lärt mig hur vektoriserade filer fungerar i praktiken. Alltså hur de ska se ut på datorns skärm för att de ska fungera i mina maskiner. Numera är det inte bara Photoshop och Indesign som är mina älsklingsprogram. Jag har lärt mig gilla Illustrator lika mycket. <3
Jag har också lärt mig vilka fälleben trasiga maskiner är. Hur en sådan sak kan påverka under lång, lång tid. Å jag har lärt mig att det där som alla säger, att man är ensam som företagare, stämmer till fullo.
Det finns absolut INGEN som helst hjälp att få. Inte någonstans.
Det finns många vackra ord bland organisationer, banker och inom näringslivet när de ska berätta vilka de är. Men det mesta av det som skrivs om stöd och hjälp gäller bara för företag med STORA inkomster och STOR omsättning. För småföretagare med liten omsättning finns INGEN hjälp. Pandemipengarna till exempel, de gick i första hand till de riktigt stora företagen. Lilla Cvea Media AB hade inte rätt att få en krona… 
Nej, jag har lärt mig att allt som har med mitt företag att göra vilar på mina axlar och på mina axlar enbart. Framtiden för mitt företag hänger på mig och mina val, hur det blir beror på hur jag, endast jag, väljer att göra. Å vad jag ska göra när det kör ihop sig får jag ensam besluta för att sedan ta konsekvenserna om det blir fel, eller glädjen över när jag gjort rätt.
Cicci Wik
cicci@cvea.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.