…blev det idag. Jag har lärt mig mycket sedan jag började som informationssamordnare i Dalsland. Mycket om mig själv, mycket om hur jag skulle vilja göra ett jobb som detta och mycket om människor i gruppering och i organisation.

Jag har framför allt lärt mig att frustration som inte omvandlas till konstruktiv kraft kan bli motsatsen. Det blir en ganska svart kraft som drar neråt och blir destruktiv i stället och om jag kunde skulle jag vända den i omvänd riktning. Men jag måste förhålla mig till den och jag måste låta det vara… Det är faktiskt inte mitt jobb.

Jag hävdar min rätt att vara ärlig och säga vad jag tycker. Inget blir bättre av att jag spelar teater och låtsas tycka något annat än det jag innerst inne anser.

Om andra väljer att vara på det sättet är upp till dem. … nej, de som väljer att inte säga som det är får ju ta konsekvenserna av det. Jag får ta konsekvenserna av att jag är som jag är och hellre säger vad jag tycker.

Ibland halkar saker ur munnen på mig som jag ångrar. Jag är van att bli förstådd ändå och det gör att jag bränner mig på folk ibland som inte förstår att det bara är sånt som halkat.

Men många av oss är ju funtade så.

Ja ja…

Jo, som sagt, jag lär mig mycket hela tiden när jag jobbar här och det kan jag fortsätta göra fram till 31 mars.

Själva arbetet är roligt och utmanande men det jobbiga är att förhålla sig till människor och samtidigt vara den jag är. Men jag tänker inte be om ursäkt för att jag finns. Så är det!

De underliggande och mindre roliga krafter som ibland kommer fram hos människor… säga vad man vill om oss människor men vi är både goda och onda. Ingen är bara det ena eller det andra även om vissa gärna vill tro det om sig själva och om andra.

Längtar hem!

Ibland går det bra att bo och arbeta så här. Men ibland längtar jag hem så mycket att jag nästan sätter mig i bilen och drar hemöver med en gång.

Erfarenheten är värd att stanna kvar för så jag gör väl det då!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.