…jag sökte på Spotify och fann Danniebelle Hall –Remembering The Times där Choralerna är med. Den är inspelad live i Sverige och Danniebelle som är amerikanska sjunger Blott en dag delvis på svenska…

Jag kommer aldrig att glömma hur jag, mormor och en annan av mina mostrar och några till stod vid trappen till skogsverandan i Duvnäs. Hela Choralerna-kören var där för de skulle uppträda i Musik vid Siljan tror jag…? Eller vart det nu var…

I alla fall ställde de sig i grupper på gårdsplanen framför huset. Den lutar upp emot skogen så det blev som en körscen precis. Å så börjar de sjunga…

Alla håren stod rakt upp på mina armar och det var bara såååå härligt att höra dem! De var så bra!! En ren njutning!

Sedan den dagen har jag älskat gospelmusik och det kände jag så sent som i söndags då jag fick höra Neighbourhood Gospel från Fagerås i Deje.

Ett annat minne jag har var när Choralerna skulle sjunga i Betelkyrkan eller var det i Pingstkyrkan i Karlstad..? Den gången fick jag vara med uppe på scenen och ingen mindre än självaste Pelle Karlsson var där! 🙂

En låt som betydde mycket för mig och det var Choralerna med Psalm 23 men den har jag inte hittat.
Inte på nätet och inte på CD.
Däremot spelade jag mammas LP med nedanstående låt om och om igen:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.