Arbetet tog nästan inte slut ens på julaftonen, jag vet inte hur det gick med bilder till min text om snöröjarna. Men jag bestämde mig för att släppa det på julaftonen för då ville jag ha jullov och umgås med Christer, Charlotte, Nicke, Alfred, Beatrice, Sussanne, Ulric, Tommy och Ruben.


Sussanne hade som vanligt köket i stenhård kontroll och tillsammans med Beatrice och Charlotte fixade hon till ett smaskigt julbord. Till maten blev det som vanligt snapsvisor och skratt och prat…


…så kom vi hem till verkligheten igen på annandagen. Men igår kväll var vi på Folkets Hus och firade Peter som fyllde 50! Riktigt roligt och som vanligt live-jam-musik till allas glädje!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.