…idag hamnade jag och Tommy i Kil på gris och alpackasläpp! Gillar verkligen grisar! 🙂 Fyra alpackor från Wermlandsalpacka släpptes också ut på bete där. Sven, som äger dem har jag träffat förut och jag gillar honom. Det är så roligt med engagerade människor som brinner för det de tycker om och arbetar med. Precis så är Sven och det märks tydligt att han älskar sina djur! 🙂

Jag uppdaterade temat till min blogg och fick göra om allt. Nu ser den inte riktigt ut som den gjorde innan men nästan i alla fall. Det är mycket fortfarande och jag skulle väl behöva semester… men jobb går före. Tids nog blir det lugnt, bäst att jobba på medan jobb finns!

Igår var Tommy och jag på Jazzkväll i Ransäter och nu har jag snöat in totalt på jazz. Sitter här nu med en svängig trumpet i örat… *digg digg digg*

I morgon är det andra Forshagadagen och det blir en tur på byn helt klart. Ska ta lite bilder tänkte jag…

Men nu får det bli TV-kväll för min del!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.