Parfym, det är nog det första jag tänker på. Det andra jag kommer att tänka på är papiljottupplagt hår, färgat svart och stiliga kläder och höga klackar. Lägg till ett leende som får ögon att glittra och hela ansiktet att stråla. Så minns jag tant Gun.

I söndags ringde min moster och berättade att tant Gun gått bort. Hon skulle ha fyllt 90 år i år men kom inte så långt. Hennes syster, tant Ingrid gick bort för flera år sedan. När jag var liten kom de alltid tillsammans och hälsade på. De två damerna var kusiner till morfar och var ofta med på större kalas. Ibland var de även på besök i Duvnäs. En gång var vi vid Långsjön och tant Gun lärde mig simma. Det minns jag så tydligt.

Vila i frid tant Gun!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.