Först var jag på möte, fick höra om diverse olika beteenden som fick mig att allvarligt fundera över varför människor gör som de gör sinsemellan? Hur kan man inte inse att det egna beteendet inte leder till något konstruktivt, att det man gör egentligen har mycket lite med vad som ska bli att göra. Att det faktiskt i grund och botten mest handlar om vad en vän till mig kallade för ”egna tillkortakommanden”, en sorts kompensationsförsök för de egna misslyckandena alltså.

Vad menar jag? Jo om man ser en annan människa som är mer framgångsrik, bättre än en själv på det han gör, att man då kan känna sig otillräcklig. Men att känna så är inget man vill eller kanske ens vill inser att man gör. I stället sätter det psykologiska försvaret in och får en att tro att den framgångsrika och mer skickliga personen egentligen är en ond människa som man bör göra sig kvitt. Sedan sätter intrigerna igång, smutskastningskampanjer och förtal. Skitsnack och ett verbalt bygge av destruktiva historier om denne ”onde” person. Om det är fråga om en grupp som alla känner sig otillräckliga och mindre duktiga i den ”ondes” närvaro så får vi ännu en drivkraft, då uppstår grupptryck också!

*suckar*

Hur jag efter denna diskussion och information kan sätta mig och se på svtplay och lida mig igenom ”Vargkriget” kan ju verka hur korkat som helst för inte gjorde det mig gladare direkt!

Ska jag beskriva hur jag känner just nu så är det inte långt till gråten. HUR kan vuxna människor bete sig, säga som de gör, göra som de gör? Vad är det för syn man har på natur, människa och livet när man kan se ett djur som källan till allt ont? Hur kan man påstå att vargen är ett ”hot mot den svenska faunan” som en av männen gör? Förresten, är det bara män som är så där….? Nä, deras kvinnor håller säkert med dem..

Men att riskera att åka fast och få sitta i fängelse för att göra det de gör? Att kalla den svenska författningen för diktatur för att DE inte får göra som de vill? För att DE inte förstår biologisk mångfald, livet och ekologi bättre än så? VEM har satt människor och människors behov över naturens existens? Hur kan hundar vara mer värda än vargar? Är svenskar mer värda än människor med rötter på andra sidan jordklotet också? Ja steget är inte långt till att tro att dessa så kallade stackare som tvingas jaga i det fördolda faktiskt också bekänner sig till någon sorts rasistiskt nätverk också. Jag ser en samling egon i den här filmen, en samling egon som kanske liksom dem jag beskrev först i det här blogginlägget också faller för grupptryck och psykologiska försvarsmekanismer!

Fy 17 för insiktslösa intrigmakare och för egocentriska lagvidriga och våldsbenägna testosteronstinna gubbs med skjutvapen som använder vargen som syndabock! Fy 17!!!!!!!!!!!!

Fy 17 för insiktslösa människor!!! Eller Gud hjälpe dem så att de någon gång får insikter de saknar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.