Nu måste du gå med i Facebook snart, Tommy! 🙂

Födelsedagstårta
Födelsedagstårta

Tänka sig att så många i alla fall klickat sig in i gruppen som går ut på att få med Tommy på facebook. 🙂 Å tänk vad kul att så många skrev grattis i hans gästbok när han fyllde år i förrgår! 🙂

Det är jättekul! Jag blir så glad när folk är så positiva till Tommy! Jag har ju förmånen att vara sambo med denne man som får folk att skratta och må bra!

Tommy är en glädjespridare och fler av hans sort behövs på den här planeten helt klart!

Själv känner jag annars just nu att jag kunde jag ha haft bättre go eller mer flyt i det jag tar mig för. Det är trögt och svårt att få saker gjorda och det känns ibland som om jag inte riktigt vet i vilken ände jag ska börja. Men jag har ju varit med förr så det är ju bara att lista saker och bocka av och stryka allt eftersom…

Sagt och gjort! Nu sätter jag igång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.