…så funkar den här bloggen för mig. Men ibland har jag behov av ytterligare en blogg. En där jag kan skriva på ett annat sätt….

Allt känns inte riktigt rätt att skriva här. Här är jag mig själv och tycker och tänker men ibland händer det att jag vill låta orden ha sitt eget liv. Mer så som de har i mina artiklar och reportage.

Det är lustigt det där med hur olika det är. I bloggen skriver jag ”jag” och utgår från mig som person. Men i mina artiklar skriver jag om vad det nu är det handlar om. Ibland om en annan person i ett personporträtt. Men mest om företeelser, händelser, föreningar och så vidare…

Då beskriver jag något och svarar på de typiska journalistiska frågorna; vem, när, var och hur.

Det är ju inget man svarar på när man skriver om sig själv och sitt eget tyck och tänk om ditten och datten…

Så nu har jag skapat en ny blogg på bladet.nu:

 

…jag ska försöka fylla den med en texter som svarar på de journalistiska frågorna, och då ska jag skriva om sådana områden som intresserar mig…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.