Ja men det var så det blev! Det var en rolig resa söderöver med tre grabbar i baksätet som skrattar och skojar. Jonatan, Dennis och Robbin.

Vi kom fram till Fjärås vid halv elva på kvällen och det blev lite fika med goa Lasse och goa Catharina. Vi satt allihop runt deras köksbord och pratade och hade det mysigt innan det var dags å sova.

Jonatan, Dennis, Robbin och Tommy
Jonatan, Dennis, Robbin och Tommy

Dagen därpå vaknade jag först och kom ner och fick hälsa på Catharinas föräldrar som var där på visit. De var jättemysiga tyckte jag! 🙂 Och deras vovve, Charlie också!

När alla väl kommit upp ur sängarna åt vi lite och sedan for vi söderöver. Första stopp blev  Varberg där vi hittade ett gatukök på torget och sedan såg vi lite cruising innan vi åkte ännu längre söderut. Mot Falkenberg.

Först åkte vi genom en riktig sovstad, Vinberg utanför Falkenberg. Vi började tro att vi kommit fel. Men så dök golfbanan upp och där fanns skyltar till parkering Cortina! Framme!

En mycket förväntansfull Tommy släntrade med oss andra mot den lilla mysiga parken med en rund dansbana med två scener.

Väl där inne hittade han Jigs, de kände igen honom och han visade sina gamla foton från 70-talet!

Det blev många glada skratt och Tommy var mycket glad åt att de kände igen honom!!

Tommy visar bilder för Jigs
Tommy visar bilder för Jigs
Jigs
Jigs

Bandet som spelade covers från AC/DC var riktigt bra och det var jätteroligt att se Jigs skratta och ha skoj på scenen! Det blev en mycket lyckad kväll!!

På väg hem mötte vi en urgöteborgare som flyttat till Falkenberg och gissa vad han sa? Jo: – Eeeee du go ellerrrrrrrrrr??? Robbin och jag skrattade så tårarna rann!

 

Igår, söndag tog vi det lugnt. Vi sov länge. Lasse hann inte åka innan jag kom upp så jag hann säga hejdå innan han for mot Geneve där han skulle jobba den här veckan.

När alla väl kommit ner från vår sovplats på andra våningen i huset bakom Shell i Fjärås packade vi ihop oss och for till Onsala först.

Där guidade Jonatan oss till en pizzeria/gatukök och där åt vi middag.

Ute på Långedragspiren
Ute på Långedragspiren

Innan vi for hem blev det en sväng till Långedrag också och vad jag njöööööt av att få känna vinden i ansiktet, känna dofen av hav och se ut över hamninloppet till Götet medan det ven och plingade i masterna!!! Mumma för mig! Min plats på jorden, det är Långedrag det!!

Jag körde dit och jag körde till Falkenberg och sedan hem igen igår! Det är roligt att köra bil!! 🙂

Fler bilder från Varberg och från kvällen med Jigs >>

Fler bilder från Långedrag >>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.