…nu har det hänt igen. Någon skickar en hälsning och vi vet inte vem det är som gör det?

Jag undrar om det finns en person någonstans som tycker att det är skoj att veta att man funderar…?

Någon som brukar roa sig med att sätta myror i huvudet på folk? Eller kan det rent av vara just vi, jag och Tommy, som är målet?

Igår sa Robbin att hans kompis hört på radion hur ”Maj-Lis i Skåre” ringt och önskat en låt och samtidigt hälsat till mig och Tommy.

Radiokanalen hon(eller kanske han) ringt till sände från parken under torsdagkvällen och vi var där. Men själva hörde vi inte hälsningen…

Tommy känner ingen som heter så och jag kan inte minnas att jag träffat någon som heter Maj-Lis och som bor i Skåre.

Jag kan ju inte låta bli att fundera över om det är samma person som skickat julkort två gånger tidigare…?
SE HÄR >>

Hm…

Varför gör man så om man vet med sig att vi inte vet vem det är?

Gissning 1: Kanske tror M-L eller vad han/hon nu heter att någon av oss ska gissa oss till vem som ligger bakom? I så fall har det misslyckats för vi vet inte…?

Gissning 2: Det kanske finns en skadeglad njutning i att kunna sitta och fnissa för sig själv medan vi funderar och i så fall är det inte meningen att vi ska veta vem personen är…?

Någon som har fler förklaringar till ett sådant beteende…?

Hur som helst så anar jag att det var meningen att vi skulle höra den under torsdagkvällen, att vem det nu än var som hälsade visste att vi var där… Det i sin tur kan ju betyda att det är vem som helst av mina kontakter på Facebook eller någon som vi berättat det för, att vi skulle dit…

Men vem det nu än är som tycker sånt här är skoj så tycker ju jag att det vore roligare om denna någon sa som det var, det var jag!!

Eller, sluta! För jag tycker inte det är roligt när jag inte vet vem det är! Men nu kanske jag gjorde personen i fråga nöjd, det kanske var DET som var målet?

Att jag skulle tycka att det INTE var roligt…?

Epilog 5/6

Igår satte sig Tommy och spolade sig genom radiosändningen som finns att lyssna på Radio Rocks hemsida. Till slut hittade han hälsningen och det visar sig att det var Tommy och SUSANNE som fick hälsningen, inte Tommy och CICCI… ja ja… Vi räknade dessutom ut vilken Tommy och det var Thommie som jobbar med Forshagafestivalen.

Det var skönt att det var så här! Då kan jag andas ut, den ”anonyma” är fortfarande lugn och fin har inte börjat med nya upptåg…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.