Skymning vid Skivtjärn i Deje
Skymning vid Skivtjärn i Deje

Idag arbetar jag för glatta livet och fryser. Det känns att hösten är här… Luften är glasklar ute och här inne fryser jag om händer och fötter.

Det är liksom ingen geist i mig. Det är svårt att motivera mig själv att arbeta, jag längtar mest tillbaka till sommarvärmen och skulle vilja måla och skapa med händerna. Tänk den som ändå hade en ateljé… Ett stort ljust rum med takfönster mot norr, fullt av hyllor och med stora bordsytor för skapande verksamhet. Golvyta att ställa staffliet på vill jag oxå ha.

Men jag sitter här inne i mitt mysiga hemmakontor där böcker, tidningar, kontorsutrustning och datorprylar regerar. Här finns inte det utrymme min kreativitet på DET sättet skulle behöva… men en vacker dag kanske jag kan få tillgång till ett sådant rum…? *drömmer*

En knuttimrad stuga med öppen spis och en murrig soffa att krypa upp i vore heller inte dumt… Sitta där och hålla en kopp varmt te med båda händerna inlindad i en gosig fleecefilt och med värmen från brasan i ansiktet…. mmm…

Ett svar på ”Hösten är här – vill gå i ide

  1. Jag håller med dig, usch för mörkret och kylan.
    Men du om tre månader har det vänt och ljuset är åter på väg till vårt land. Du får hålla ut och omge dig med goda vänner och goda skratt.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.