Till webbalbumet >>

Med bromsar surrande kring huvudet och myggor i anfall från alla fronter tog jag mig till mitt kantarellställe igår. Det gav utdelning! *glad*

När jag kom hem gjorde jag i ordning en kålgryta med köttfärs och bulgur i. Jonatan hade beställt kålsoppa egentligen men det blev gryta i stället och den blev bara godare med en toppning av smörstekta kantareller! 🙂 Det fanns jättemycket väldigt goda skogshallon på ett hygge som jag passerade över. Det är förresten en alldeles utmärkt motionsform, att ta sig över kalhyggen där gräset börjat växa och det finns en del sly. Man får klättra och man får akta sig för var man sätter fötterna. Jag vart helt svett! 🙂

På väg hem därifrån vevade jag ner bilfönstret helt och hållet, tog ur hårsnodden och körde hemåt med håret flygande runt huvudet. Till detta hade jag naturligtvis favvo-musik i stereon på jättehög volym. Gissa om jag njöööööt?

En sådan dag som den igår är det helt och hållet omöjligt att tänka sig att bo på en annan plats än här. Detta går bara inte att uppleva någonannanstans. Jag minns ju så väl när vi bodde i Majorna, hur jag lääääängtade till skogen och hur oäkta Slottskogen kändes när den fick vara substitut. Visst, rådjuren springer fritt där och det finns fåglar och andra djur också men en äkta skog i Värmland med kantareller och skogshallon slår detta med hästlängder!

…inte ens skogen i Gunnilse, vid Gråbacka går upp mot det här! Dofterna är som i Dalarna och det är sommar för mig. Fyllt med positiva vibbar! Jag älskar skogen!! Den värmländska skogen!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.