Jo faktiskt! Jag vet inte hur jag ska kunna existera i det här landet när det är så många som ger sin röst åt SD. Jag blir ledsen, jag blir arg, jag blir besviken men framför allt rädd! Jag får ångest!

Jag är rädd för vart det här landet är på väg och jag är rädd för att människor är så totalt ointresserade av att se djupet och komplexiteten i hur samhälle och människor fungerar. Lokalt, regionalt, nationellt, globalt. Det stora finns i det lilla och det lilla finns i det stora. Ska det vara så svårt att se längre än Jimmie pratar???

SD sprider hel hög med myter och fördomar om ”hur det är” och det får avgöra när folk lägger sina sympatier på det partiet. Men ingen frågar om det är rätt eller fel, ingen frågar om det självklara i människors lika värde. Nej, det generaliseras och pratas om statistik som drar hela folkgrupper över en och samma kam.
LÄNK TILL HUR DET ÄR PÅ RIKTIGT >>

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=2CpIy26x-MI’]

Flyktingar, invandrare, allihop är bara en samling homogena individer. Likadana allihop. Som alla tuggar i sig svenska skattepengar när de kommer hit. Pengar som skulle gått till skola vård och omsorg. Jo, det är sant säger de! Folket som ger dem sina sympatier. Det är DET som är anledningen till att rösta på det där partiet. Folk tror att vi kan stänga gränserna så att skattepengarna ska räcka till svenskarna om SD får makten. Sanslöst! Hur kan man tro på sånt???

För det första. Vi lever visserligen i Sverige och vi pratar visserligen svenska här men vi är bara ett litet hörn i en stor global värld som styrs av en mycket farligare religiös tro, den på Mammon. Den styrande världsreligionen i modern tid handlar om pengar, och pengars rätt till frihet över gränserna globalt. DÄRFÖR räcker inte skatten till att hålla vår invanda välfärd kvar. Därför drabbas gamla, sjuka, arbetslösa och barn och många andra. Därför blir det krig i världen och därför flyr folk, bland annat till Sverige.

Sverige är en liten del av en global värld som inte längre kan stänga gränser eftersom det skulle vara dåligt för de vandrande pengarna. Pengar som inte går till folket utan som i stället vandrar dit där de kan generera mer pengar oavsett vad. Det lilla landet Sverige inte längre kan hindra människor att fly från krig, inte hindra vart de flyr heller. Snart börjar folk i andra delar av världen fly från klimatförändringarna också. Det spås att dricksvatten kommer att bli en bristvara och då får människor ytterligare en anledning att fly. Klimatförändringar som ingen vill stoppa heller. Skulle vi stoppa det som påverkar klimatet så blir det tvärnit i Mammons tempel, börshusen. Så det är ju inte så konstigt…

Men jag vill inte bo i ett land som tror sig kunna stänga gränser. Jag vill inte ha Jimmie och hans polare i mitt lands regering och riksdag. En samling välpolerade och välstädade snubbar med len trut som har lyckats låsa in liken i garderoberna och som tror sig kunna bevara Sverige svenskt bara vi bekämpar andra kulturers inflytande.

Allvarligt, vi äter pizza, vi äter kebab, vi har amerikansk invasion överallt i det här landet. Cocacola, McD och nästan allt på TV. Ja listan kan göras lång. Inte sjutton sitter svenskarna i protest i sina kammare och lyssnar på Gärdebylåten och bojkottar allt detta?

Invandrare som kommer hit til vårt land är människor av kött och blod faktiskt! De har livshistoria sina ryggsäckar, många kan berätta sådant som vi bara får se på film och läsa i böcker och många av de som fått ett liv här är väldigt tacksamma över att de fick chansen till det. De arbetar många gånger mycket hårdare än många, många som vill kalla sig ursvenskar. Men trots detta så lyfts de aldrig fram. Vi får aldrig, eller nästan aldrig, höra om de goda exemplen. Men de finns där. Hur många som helst!! Så det så!
BORZOO TAVAKOLI SKRIVER TILL KENT EKEROTH, SD >>

Att vi har misslyckats med integrationen, som det är så inne att påpeka i dessa SD-dagar, är INTE de gamla etablerade partiernas fel. Det är vårt fel att inte alla har lyckats så bra som Borzoo Tavakoli. Vårt ditt och mitt fel, och alla vi andra som bara tyst har tittat på dem utan att närma oss dem när de kommit hit. Vi har helt enkelt inte släppt in de nya svenskarna, de har fått ta sig plats i våra fikarum och i idrottsklubbar med mera. Hur många med efternamn som Tavakoli bjuder du hem på middag?

Får de inte komma in bland oss, hur ska de kunna bli svenskar då? Det är väl inte så konstigt om ungdomar som växer upp i utanförskap blir besvärliga? Så har det alltid varit. Det man inte förstår det blir man rädd för och det man blir rädd för tar man avstånd från. Svårare än så är det inte.

När jag var tonåring så fanns det inte så många invandrargäng kanske, men nog fanns det besvärliga ungdomar i utanförskap. De där som rökte hasch, sniffade och ägnade sig åt kriminell verksamhet. Det har nog alltid funnits utanförskapsmänniskor som inte har fått vara med. Som har frusits ut. Får du ingen given plats får du göra dig en plats och alla är inte som du och jag och Borzoo Tavakoli. En del blir som Clark Olofsson och de med utländsk härkomst som lyfts fram i medierna.

I min värld är alla människor på det här klotet människor. En del blir tyvärr kriminella men jag skulle tro att den stora majoriteten av oss alla på jorden är vanliga hederliga människor och inget annat. Ingen är mer värd än någon annan på grund av sin bakgrund eller sitt ursprung. Så har det aldrig varit i vårt land och jag vill INTE att det ska bli så!! Sverige är ett bra land på många sätt, ännu så länge men kanske inte så länge till om SD ska ta så stor plats i vårt lands styre.

Vi bor glest i det här landet om man jämför. I Tyskland har var och en mycket mindre landsyta än vi svenskar har här. Ska alla bo i Stockholm blir det trångt just där förståss men nog har vi plats för fler. I synnerhet på landsbygden nu när alla svenskar flyttat till städerna.

Men allvarligt talat, jag är mest arg på att Mammons gelikar kan se till att mina skattepengar flyr från vårt land med riskkapitalbolagen. Kan vi sätta punkt för Mammon på något vis kan vi rädda oss från både krig och klimatförstörelse. Ja, jag vet, det är en utopi! Det också! Men ska vi stoppa något så är det inte flyktingströmmar till vårt land, det är penningflykten ut ur landet vi ska stoppa och pengarna flyr landet på många fler sätt än via riskkapitalbolag…

Jag hör inte hemma bland SDs sympatisörer, nej, hemska tanke!! Det kommer jag ALDRIG att göra så länge jag lever!! Jag vill inte bo i ett land där lagstiftarna ska komma från det partiet. Jag mår illa och känner mig verkligen mycket illa till mods.

Jag FATTAR inte varför inte de andra partierna kan börja ge samma medicin till folket och måla upp sina idealbilder av hur de tycker att vi ska leva i det här landet. Det är ju det det där partiet vinner så stor sympati för att de gör. Men jag har MYCKET svårt att tänka mig att alla skulle fortsätta hålla med SD om de fick fler idealbilder att välja mellan! Fler och mer nyanserade med fler dimensioner på ett lättfattligt språk och där människor fortfarande har ett lika värde och inte delas in i bra och dåliga kulturer.

Men jag tycker i stället att de, M, S, Kd, MP och V, envisas med att fortsätta prata på ett sätt som folk i allmänhet inte kan ta till sig om sådant som inte är så lätt att förstå. Det finns ingen räddning för mig om de inte kan börja PRATA så folk i allmänhet förstår och kan inse skillnaden mellan SD-Sverige och till exempel S-Sverige eller M-Sverige.

För så länge SD lovar folket ett nytt svenskt folkhem där alla svenskar lever i fred med varandra i godan ro medan muslimer och andra sämre kulturer får hålla sig på utsidan vårt land, så länge kommer SD att ha sympatisörer. För sorry, S, M och ni andra men så lättlurade är folk. Fortsätter SD att säga att vi ska sluta betala skattepengar för att hjälpa människor i nöd och att äldreomsorgen och skolan då kommer att bli så mycket bättre i Sverige, ja då fortsätter folk att tro på dem. Fortsätter det där partiet att via sina propagandatidningar (till exempel Fria Tider) måla upp invandrare som värsta buset som bara tar och kräver mer av våra skattepengar. Ja då kommer folk att låta sig luras.

Ja, just det luras! För jag tror inte ett ögonblick på deras konstiga framtidsbild av vårt land. Som om Sverige vore en egen planet isolerad från övriga världen och med superkrafter mot andra kulturer än den svenska.

Någon sa idag på jobbet att det kommer att bli krig i Sverige och jag börjar bli rädd för att det kan bli så faktiskt… vi kan inte isolera oss utan att vakta vårt land mot hoten utifrån och hot utifrån betyder misstänksamhet. Misstänksamhet föder våld…

Det spelar ingen roll hur vackra ord de tar i sina munnar de där välpolerade och välstädade nationalisterna. MIG lurar de ALDRIG! Min framtid verkar i stället bli som politiskt flykting om de lyckas lura så många som det verkar. Det värsta är väl att det inte finns så många länder i Europa som jag kan fly till utan att hamna i samma helvete. Ja Gud hjälpe mig om SD ska få så många röster!!

Det är faktiskt så här det känns, det kom från hjärtat… Huga!!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.