…har förflutit sedan sist. Jag har haft så många tankar som jag haft lust att sätta på pränt här. Men tiden har inte funnits… jag har varit fullt sysselsatt med att producera Forshagabollen. FIFs årliga tidning. Den har 32 sidor och jag räknade förut till 79 annonser. Dessutom har jag skrivit en artikel om Sound Connection som är ett Forshagaföretag.

Nu är den klar i alla fall! Har du lust kan du klicka dig till en liten film om hur den kom till på tryckeriet… Jag har en bunt liggande här på skrivbordet på kontoret. Det kändes nästan overkligt att se den komma fram…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3rLHqvXdFj0[/youtube]

LÄNK TILL YOUTUBE >>

Just nu är jag så trött och alla funderingarna vilar i bakhuvudet någonstans så jag tror att jag får återkomma. Nu har jag i alla fall uppdaterat min blogg för första gången på läääänge… Alltid något!

En vän till mig, Ylva Lindqvist som jag arbetat ihop med på Landalahus lade ut dessa kloka rader i sin statusrad. Jag var bara tvungen att ”låna” dem! Så bra!!

En indian satt och pratade med sitt barnbarn. Han sa:
”-I alla människor bor det två vargar som slåss.
Den ene är ond. Det är ilska, fruktan, missunnsamhet, avundsjuka, sorg, arrogans, självömkan, lögn, överlägsenhet och egoism.
Den andra är god. Det är glädje, fred, kärlek, hopp, lugn, ödmjukhet, välvilja, empati, sanning och tillit”.
”Vilken varg vinner?”, sa barnet.
”-Den du matar”, sa den gamle mannen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.