…har jag tagit i Göteborg från onsdag till lördag och i lördags kväll blev det lite till på kalaset i Parken. Nu har jag skapat webbalbum för alla bilderna från konferensen. De finns HÄR om du vill se. Jag har också lagt ut bilderna från tjej-sing-along-kvällen som jag, Eva, Tina W, Tina R, Maja, Marie, Lotta och hon som jag glömt namnet på avnjöt på fredagkvällen den 18 juni. De bilderna finns HÄR.

Tjej-sing-along i Botaniska

Eva och jag tog vägen om Avenyn på vägen hem till henne från Botaniska och sedan blev det balkongsittning till tidig morgon med wiskey och diskussioner. Jo, det är inte allt som är roligt att diskutera… men nyttigt är det att göra det ibland. En del saker är som de är och har blivit som de blivit och allt kan man inte ändra på hur gärna man vill…

Vi pratade om att söka jobb bland annat. Jag vet att det är bäst för en om man kan ha vassa armbågar och tuffa till sig och hålla huvudet kallt. Men vad hjälper det när jag inte ens har fått chansen att göra det…? För det är ju inget man gör i en ansökan, i en CV? Eller…? Hur som helst så är jag den jag är och det är inget jag kan ändra på. Jag är ingen superdupermänniska med enbart goda egenskaper och totalt felfri. Jag är jag och duger inte det så kvittar det tycker jag.

Jag skulle aldrig kunna ställa om mig och glassa på a-la-Stureplan och bli en marknadsanpassad kvinna med karriären framför ögonen på bekostnad av allt annat i livet. Det ÄR inte jag helt enkelt. I mitt liv är det så mycket annat som OCKSÅ spelar roll…

Mitt liv styrs INTE av min karriär, det styrs av hur mina barn har det och vad som är viktigt för dem. När de flyttar hemifrån kan jag fokusera mer på mig kanske, men än så länge försöker jag kombinera jobb och deras behov. Jag kan ju inte säga att mitt liv inte hade styrts av en karriär om jag hade haft chansen att få en förståss… men som det är nu så har jag aldrig fått den chansen så jag vet inte.

Ett svar på ”Hur mycket bilder som helst…

  1. Nej, inte heller jag passar in på Stureplan – faktiskt jag var där och snurra i veckan, begrep inte varför så jag snurrade därifrån :-)Jag är och förblir en bonnläpp, som den småländska norrlänning jag är – med en gnutta göteborgska inslag jag fått efter alla åren i Sveriges goaste storstad.
    Med detta vill jag önska en fantastiskt glad och trevlig midsommar. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.