*gäääspar* Näe det är jag verkligen inte…. *gäääspar igen* Van att gå upp klockan 6 alltså, inte alls! Men jag jobbar ihop med två trevliga tjejer och jobbet älskar jag ju, det är såååå roligt! 🙂

Än så länge är det roligt att köra bil dit och hem oxå. Tur att man kan välja mellan två vägar. Den ena är 39 km och den andra 41 har jag för mig. Den kortare tar längre tid men är finare att åka. En riktig MC-väg egentligen. Andra vägen går fortast men är trist eftersom den är hela den gamla vanliga vägen till Bergvik och därifrån den gamla vanliga mot Grums.

Näe… *gäspar* Får nog ge mig. Orkar inte skriva mer, tror jag går och lägger mig i stället… fast jag måste nog fixa några bilder först.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.