…och belöna mig själv med färdigt material som växer fram ur ingenting och blir som jag vill ha det. Det är i alla fall det jag gjort idag. Skapat och finjusterat ett beställnings och bokningsformulär. Meningen är att kunder ska kunna boka mina tjänster direkt från webben precis när de själva har tid, lust och ork!

Jag blir aldrig färdig bara. Kan nog fila i evinnerlighet på mina webbskapelser tror jag. Till slut måste jag slå mig på fingrarna och säga åt mig att sluta.

Jag minns att det var precis likadant med måleriet när jag höll på med det. Jag kunde ändra och pilla och ha mig hur mycket som helst. En akvarell torkar ju men en oljemålning kunde man fortsätta på nästa dag…

Ibland saknar jag doften av oljefärgen och kladdet på fingrarna. Men jag sätter mig vid datorn i stället, pillar med foton, med hemsidorna eller med Idesign och gör trycksaker…

Men NU ska jag resa på mig och gå från datorn! 😀

Beställ här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.