… jo, men så är det! VARJE gång! Nu skulle jag bara göra en uppdatering på en av mina sidor och det visade sig att det ena ledde till det andra som i sin tur ledde till det tredje och nu har hela dagen gått åt!

Nu är det i alla fall förhoppningsvis fixat och klart i alla fall och det känns ju bra. Men jag fick inte till min favicon på Cvea-sidan och det stör mig lite… Får ta nya tag med det en annan dag.

Marja i Myrom

Igår var jag med Älvorna till Marja i Myrom, en mycket speciell kvinna och konstnär. Det blev en upplevelse och jag önskar jag hade bättre minne för detaljer. Men hon sa så många bra saker. Hon är full av bevingade ord, denna kvinna!

Det regnade och var riktigt höstruggigt ute men inne i det lilla gråvita huset var det varmt och mysigt. Åh, vad jag också vill ha en vedspis ibland…

Marja berättade om sitt liv, hon pekade ut ett stort broderi som täckte en hel vägg i ett av rummen och sa att där hade hon sitt liv. Det hade hon broderat där…

Fler bilder från besöket >>

Blir så sugen…

…på att ha en egen atelje där jag kan ställa mitt staffli och måla. Jag drömmer om fönster mot norr och högt i tak. Gärna en öppen spis också och gott om utrymme. Det är viktigt att rummet inte är för litet!

Men det får jag ta när jag blir rik någon gång i fram tiden! 🙂 Men om jag någon gång blir rik så ska jag ge bort pengar till de jag vet behöver först. Därefter skulle jag gärna se att pengarna räcker till en husbil och en husbåt också, PLUS en ateljé till mig då! 🙂

Drömma är gratis i alla fall!

Dagens värv

Hade ju tänkt vara ledig idag men det blev inte så. Nu har jag fixat och donat med mina webbsidor i stället. Jag har en text att skriva klart också… Det och veckans artikeluppslag för Värmlandsbygden har jag att göra den här veckan. Kanske ska jag söka ett uppdrag till också som jag hittade i en annons. Eller kanske, det är väl klart att jag ska göra det!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.