…jag tycker ju att det är väldigt roligt att helt dyka in i webbprojekt. När jag nu ändå har en domän som heter cicciwik.se så varför då inte använda den till att blogga på? Sagt å gjort, igår fick den här sidan se dagens ljus. 

Mina domäner och webbsidor ligger på två webbhotell, one.com och Binero. Båda är jätte-jätte-bra och jag är väldigt nöjd. Bra service och bra funktioner. One har blivit bättre och bättre. Det webbhotellet har jag haft sedan jag skaffade min första domän, cvea.net. Tror det var 2001. Jaha, å nu 14 år senare konstaterar jag att det var ett bra val. One har hela tiden jobbat på att hålla priset nere och på samma gång erbjuda bra service och uppgradera sina funktioner. Något jag tycker har funkat bra.

Binero skaffade jag när jag hade haft forshaga.org ett tag. Det första webbhotellet som den domänen låg på har jag förträngt namnet på. Det var så kass. Sidan krånglade och hakade upp sig och försvann till och från. CMS-systemet, som man administrerar innehållet med på det webbhotellet, var under all kritik så till slut tröttnade jag. Efter att ha forskat lite föll valet på Binero och det har jag aldrig ångrat. Binero är mycket bra och har funkat klockrent  hela tiden.

Jo, jag kan detta med att göra webb ganska bra men jag är ingen tekniker. Det vill säga, jag kan grundläggande HTML-kodning och jag vet hur det mesta funkar men jag är nog mest intresserad av design och funktion. Inte så mycket av det tekniska. Man måste ju pyssla med tekniken när man skapar och det gör jag gärna. Men jag skulle aldrig ge mig på att utveckla tekniken, göra nya funktioner själv eller så. Nä, det får andra ägna sig åt. Jag är användare inte uppfinnare och tekniknörd. 🙂

Så där ja… nu slutar jag skriva här för nu ska jag skriva på annat håll…

Ikväll kommer goa vänner som ska följa med oss till parken i morgon kvälll. Det ser jag fram emot. Det kommer säkert att bli en och annan svamp plockad också och lite blåbär hoppas jag.

Förresten, jag har lagt upp alla mina foton som jag har ställt ut på Lustenrundan och en sommarutställning. Vill du se så finns de här >>

Cicci Wik
cicci@cvea.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.