DSC_0036Nu har jag varit på Killingen för första gången i mitt liv och det var mysigt där! Ett sånt ställe finns inte i Forshaga. Fast skillnaden mellan Kil och Forshaga är att här är folket uppdelat i flera små orter. I Kil finns det också små orter men det är många fler som bor i själva tätorten än det är som bor i Forshaga i Forshaga kommun om man säger så.

Kundunderlaget för Killingen är större än det är för till exempel Bamboo, vår lilla Kinarestaurang.

Kul var det i alla fall! Det är så roligt att se Snowstorm. De har så roligt när de är på scen och de bjussar verkligen på sig själva! Det var ju inte första gången jag såg dem bara för att det var första gången jag var på Killingen.

Nej, allra första gången jag såg Snowstorm, det var nog 1981 skulle jag tro, i Göteborg, på Liseberg. När de hade spelat färdigt rände jag och syrran efter sångaren och fick varsin autograf. Men då hette han Ralph, nu är inte han kvar. Jag läste precis HÄR att han hoppade av för att han pluggade till läkare och tiden räckte inte till… där ser man!

Hur som helst så var jag chaufför igår och helt nykter. Jag stod där i baren efter spelningen och impades av att bandets medlemmar pratade och skrattade med folket som kom fram.

De ställde upp för att ta knasiga bilder och de kramade om den ena efter den andra. Jag har ju varit med om andra artister som undviker folket, men de här ställde sig baren och snackade och hade kul!

Jo, även jag var fram och tog i hand. Presenterade mig som Monkans kompis och från Göteborg! I stället för att bara säga jaha så fick jag följdfrågor om hur det var att bo i Värmland som exil-göteborgare! Ja som sagt, killarna i Snowstorm är inte ett dugg märkvärdiga, de är riktigt ”goa gubbar” som gör mig stolt över att komma från Götet tycker jag!

Här finns ett webbalbum från igår med fler bilder >>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.