Klockan är 21 minuter över 22 och jag sitter här i ett hotellrum i Lund.

Fönstret är öppet, jag hör bilar och kvällsvakna fåglar där ute.

Tunikan är struken som jag ska ha på mig i morgon, Miljö och Hälsadagarnas första dag.

Morden i Midsommer är på tvn och jag är trött…

Jag somnade inte när jag borde ha gjort det igår kväll och jag var uppe tidigt.

Först åkte jag X2000 från Karlstad till Katrineholm och sedan regionaltåg därifrån till Norrköping.

Innan det var jag och letade upp ett dyrt kondis där jag åt en god ost och skinkpaj.

Från Norrköping var det dags för X2000 igen till Lund. När jag kom hit fiskade jag upp ifånen och knappade in hotellet och fick färdvägen.

Det är så käckt med den lilla blå pricken som visar var man befinner sig på kartan och strecket som visar hur man går! Nöjd!

Efter telefonsamtal till Ingrid i styrelsen bestämde vi träff i foajén halv sex. Sedan blev det promenad till Zoologiska där vi fick en visning i ”Skellettrummet”.

Där inne hade jag kunnat spendera timmar med min kamera… nu blev det inte mer än en. Men jag fick nog en del bra bilder!

När vi var klara där hamnade vi på Kulturkrogen. Jättemysigt men maten var inte varm och det vågade de servera till inspektörer som arbetar med livsmedelssäkerhet.

Ja ja, grönsakerna var mycket goda och jag fick en egen efterrätt som bestod av meloner och jordgubbar med passionsfruktsås. Smaskens!

På väg hem fick vi sällskap av en av styrelsens kontakter på Lunds Universitet. Hon guidade oss och berättade om kyrkan och om andra hus och byggnader. Lund är verkligen urmysigt!

Det har varit en bra dag. Det enda dumma, och kanske skumma också, var att Benny hade åkt till Värmland när jag åkte till Skåne så han var och hälsade på hos Tommy medan jag åkte till hans hemtrakter. Synd!

Eller så var det tur för det är ju inte så väldigt gott om tid till annat än MoHdagarna ändå… Men det hade varit mysigt att träffas!! Så länge sedan nu ju!!

Nu ska den här tanten gå och lägga sig trots att klockan bara är halv elva. I morgon bär det av från hotellet mot Ekologihuset redan halv åtta så det blir till att gå upp i ottan och dagen i morgon blir lång också…

Nattis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.