[singlepic id=1051 w=320 h=240 float=left] Då har man varit på Miljö och Hälsdagarna i Lund. Vi som anlände onsdag kväll fick en guidad tur i ett zoologiskt museum. Där fanns massor av djur, både skellett och uppstoppade. De ska packas ner och arkiveras så detta var sista möjligheten att se dem.

Efter besöket i museet gick vi till Kulturkrogen som visade sig vara ett mysigt ställe och där fick vi mat. Men jag har redan skrivit om den här kvällen tidigare i bloggen…

Bilden föreställer Lars Hansson som är högskolelektor vid Internationella miljöinstitutet, IIIEE, Lunds universitet. Han visade en kvart ur en propagandafilm som ställde hela klimatfrågan på sin spets. Men han visade även på en del felaktigheter som tas upp i filmen…

Det gnälls väldigt över SJ i tidningarna och i tv. Resan ner till Lund flöt på som den skulle utan några förseningar och allt gick lätt och smidigt. Men igår, på vägen hem började det strula. Tåget från Lund mot Katrineholm var i tid men när jag kom fram till Katrineholm så visade det sig att tåget jag skulle åka därifrån till Karlstad var en halvtimme sent från Stockholm. Det slutade med att jag var nästan en timme sen.

Även om det är roligt, intressant och jättemysigt att vara med på Miljö och Hälsadagarna så tar det på krafterna. Idag har jag varit trött och seg. Men jag har klarat av en intervju med en man som arbetat mycket utomlands, bland annat i FN och via Sida. Det var jätteintressant att lyssna på vad han hade att säga. Men jag tänker att jag kanske hade kunnat fråga mer om jag inte varit så trött i huvudet…

Nu har jag nästan skrivit klart intervjun och har bara alla föreläsningar och allt annat kvar innan tidningen är klar. På onsdag ska den till tryck så det gäller att jobba på…

Jag fick en fråga om att gå ut på krogen men jag är ALLDELES för trött för det så det får vara!

Nu ska jag se om jag kan få klart intervjutexten… Sedan får jag nog ta kvällen tror jag!

Här finns en bildkavalkad från Miljö och Hälsadagarna i Lund >>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.