*skratt*
– Fast man får kanske inte vara så självgod att man får säga så? Eller JOHO!! Det får man! Så nu säger jag åt dig som sitter och viskar i mitt öra att man inte får ge sig själv beröm att: – Gå och lägg dig i lådan, jag vill inte lyssna på dig, din lilla lutheranska fåntratt!!

Här är anledningen till min självgodhet, detta skrev jag just på ett annat ställe:

”Det finns så många människor som inte har förmåga att förstå andra. Som inte vet hur det är att ha det svårt. De tror att livet är en lätt match och att alla rejsar omkring på räkmackor bara för att de själva gör det. Men får man uppleva svårigheter så lär man sig att inte alla har det hur lätt som helst. Att det finns svårigheter är därför inte bara dåligt, det är bra oxå för det gör folk klokare!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.