Finns att beställa som print i cveashop.se

…skrev en kommentar och tyckte att jag fick till det rätt så bra var jag står och vad jag tycker är viktigt. Så här skrev jag;

För min del är jag inte övertygad följare av något av partierna helt och hållet. Men naturen och planeten ligger mig varmt om hjärtat och det gör även solidaritet och medmänsklighet. De två senaste begreppen mer som den kristna människa jag är än som politisk varelse tror jag. Mina sympatier hamnar där detta får störst fokus. Men S har jag aldrig haft fullt förtroende för och V har heller aldrig övertygat mig, trots att de ofta lägger beslag på ordet solidaritet. Mp däremot var jag med och röstade in i riksdagen 1988. Som jag ser det har mycket förändrats till det bättre under deras tid i riksdagen när det gäller miljö och naturens villkor sedan dess. Men därmed inte sagt att allt som de sagt och gjort genom åren har varit allt igenom bra, nej faktiskt har många sagt och gjort mycket dumt också! Mycket av det som blivit bättre i miljön hade kanske blivit bättre även utan Mp i riksdagen. Men partiet fick nog medvind när miljöfrågorna kom upp på agendan som viktiga frågor. Miljöfrågor ÄR viktiga frågor på många sätt. För mig handlar miljö om att hushålla med resurser på ett vettigt sätt, vilket jag ser som en självklarhet. Att tro att jordens resurser är oändliga är ju bara korkat om du frågar mig. Att se till att vi har ren luft och att ta hänsyn till ekosystemen på jorden kan ju aldrig vara fel. Hur svårt kan det va undrar jag…? Så där, nu har jag skrivit av mig

Cicci Wik
cicci@cvea.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.