…när jag stöter på inskränkthet och helt klart icke genomtänkta tankegångar. Jag har inte bloggat på länge nu och har egentligen inte tid att blogga nu heller. Men denna reaktion måste jag i alla fall skriva ner…

Snubblade in på en hemsida som fick mig att fundera över hur en del tänker..?

Det är bara att se sig om så märker vem som helst att vi lever i en global värld idag. Att tro att det går att mobilisera ett motstånd mot det och slänga ut/stänga ute allt som inte är svenskt är befängt!

Företagen har inga gränser kvar idag, de flyttar varor och tjänster över hela världen. Internet är inte stängt (bara begränsat på en del platser i världen) och vi har nyheter från världens alla hörn i våra vardagsrum.

Hur tänkte de som inte vill ha mångkultur att de skulle bära sig åt för att isolera vårt land och göra om det till att bli enbart Svenskt…?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.