0 0
Read Time:5 Minute, 46 Second

Jag minns hur avskyvärt jag tyckte det var att se Kunta Kinte på TV när jag var liten. Jag minns böcker jag läst om slaveriet i Amerika och även romaner om trälar i både Sverige och i Egypten. Allt det där hände för så länge sedan. Nu är vi mer civiliserade, eller…?

Svar: nej, absolut inte!

Vi är värre! Vi säljer barn som sexslavar och det finns välbärgade män och säkert kvinnor också som åker till Thailand och andra länder bara för att få ”njuta” av dessa stackars sexslavar.

Det finns till och med de som sysslar med sånt här i Sverige!

Dessutom finns det samvetslösa män och kvinnor som lurar unga kvinnor ut ur deras hemländer och in i förfärliga förhållanden i bland annat Sverige. Här hålls de som fångar och säljs gång på gång till sexköpare som inte tänker längre än sina drifter.

En gång föjde jag med en kompis in på en ”klubb för män”. Ja, där var en strippa på en scen och småtjejer med nästan inget på kroppen och höga klackar som satt på feta kostymklädda medelålders mäns knän med armen om deras halsar. Jag minns denna skara som satt där den gången som om det var igår.

Klubben finns inte längre kvar, där den låg finns ett köpcenter idag. Men på den tiden fanns det här stället en stenkast från Järntorget i Göteborg och det hette Baby Doll.

Vid ett eller två bord i den mörka lokalen satt tre-fyra sådana män med småtjejer hängande och klängande runt halsen. Vid flera av de övriga borden i lokalen satt ensamma män hypnotiserade av kvinnan där framma. Hon som ålade sig mer eller mindre naken på den lilla scenen. Hon höll i en stolpe som gick från golv till tak och slingrade sig runt den fram och tillbaka till musik. Då och då putande hon med rumpan mot publiken och då och då vände hon sig mot dem med särade ben och ett finger i munnen.

Det första som etsade sig fast på min näthinna var den ensamhet som de ensamma männen utstrålade där de satt. Ingen av dem såg någon annan och de varken log eller såg ut att trivas med tillvaron. De stirrade bara rakt fram på tjejen på scenen med tomma och lätt paralyserade blickar.

Det andra som etsat sig fast var tjejerna, de var mycket unga. Jag minns särskilt en söt, liten tjej, klädd i en vit spetsbody och höga klackar. Massor av smink hade hon i ansiktet också. Hon kanske var 15 eller 16 och hon satt i en fet kostymklädd, 50-årig mans knä. Han pratade med de andra männen vid bordet, skrattade, rökte och drack wiskey som om hon inte var där. Hela tiden med ett självbelåtet flin i ansiktet. Så klappade han henne i rumpan när hon reste sig en kort sekund och så log han mot henne, på ett sliskigt äckligt sätt!

Hon var inte en människa värd respekt, hon var i stället mer som en läcker måltid eller en skål med karameller, klar att förtäras för att sedan glömmas bort.

Killkompisen jag följde med arbetade åt en av de där äckliga männen. Han jobbade i deras butik på dagarna och ja, det var en ”sådan” butik. Vi gick in på Baby Doll för att han skulle lämna en nyckel till dem innan han följde mig till spårvagnshållplatsen. Jag följde med för att jag inte ville vänta ensam utanför i de kvarteren.

Vi hade varit ute ett helt gäng och dansat och han och jag skulle till samma hållplats och åka åt samma håll en bit.

Idag när jag såg filmen ”Human trafficking” så såg jag samma sorts man i en scen. Jag såg det där äckliga begäret, som om det handlar om något som ska förtäras. Även om det var spelat så fanns det i ansiktet på en välbärgad amerikansk läkare i filmen. Han hade fru och tre välartade barn på ett foto i en ram på sitt skrivbord. Trots det surfade han på hemsidor med barnsex på jobbdatorn. Polisen tog honom senare i filmen i ett rum på en barnbordell tillsammans med en pojke som såg ut att vara åtta år.

Jag associerade genast till den där kvällen och jag vet att även om den där välbärgade läkaren i filmen jag såg var en skådis så finns de i verkligheten.

Har du sett ”Lilja for ever” så vet du också vad jag menar för typer! De finns i den filmen oxå. ”Lilja for ever” etsade sig för övrigt fast på min näthinna i veckor efter att jag sett den… Fy 17 säger jag! Tjejen som den filmen handlar om hade ett rent h-e och det var en man som lurade henne till Sverige och höll henne fången här sedan.

Jag har  stått på Grönsakstorgets hållplats i Göteborg många gånger vid sju på morgonen och blivit synad av de där sliskiga männen. Jag har till och med fått frågan i deras blickar där jag stod på väg hem efter en natt bland gamla människors blöjor. Som svar fick de bara en kall blick som jag försökte ladda med så mycket förakt jag kunde uppbringa!

HUR kan de åka runt där vid den tiden vilken dag som helst i veckan i sina fina blänkande bilar? Klädda i sina kostymer och säkert med fru och fin villa hemma spanar de efter vad som helst som går att stilla begäret med.

Det måste vara reptilhjärnan som säger åt dem att de ska göra så… Inte kan det vara ett rationellt tänkande i alla fall! Ja det övergår hur som helst mitt förstånd hur dessa män kan göra så där!!??

Ibland låtsades jag ta upp papper och penna och anteckna bilens registreringsnummer och ibland tänkte jag att nästa gång tar jag med kameran!

I ”Human trafficking” var det en kvinna som videofilmade västerländska män tillsammans med asiatiska barn. Hon ställde frågan till männen om det var deras söner, döttrar de hade i sällskap. Reaktionerna lät inte vänta på sig. De vände på klacken och gick eller blev aggressiva.

Jag kände hur gärna jag skulle kunna tänka mig att göra det. Tänk att fota och filma idioterna och sedan lägga ut dem på Youtube till allmän beskådan!! Vilken känsla! Men så får man inte göra… Man måste ha bevis först! Ja så klart… men ibland vet man ändå och tanken ÄR lockande…

Näe nu ska jag gå och lägga mig! Här har alla påsklov och ingen behöver gå upp tidigt i morgon utom Tommy. Men det betyder att jag kan sova lite längre som tur är med tanke på att klockan är halv tre nu! *suck* Ja ja…

Gonatt jord! Här kommer en rolig bild från Hornborgasjön, JAG såg i alla fall ett drama i bilden… Snart kommer fler bilder på tranor….

Klicka på bilden så öppnas den större i ett nytt fönster!
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.