…vaddå?

Jo, om vi kvinnor började skicka bilder på våra kön till karlar som tar plats och sticker ut? Spontant tänkte jag genast på Zlatan, Shyffert, Leif G W och kanske Löfvén? Män som syns, hörs och märks alltså. Eller är det så att de får den här typen av meddelanden?

”Jävla mansgris!”

”Din lilla pillesnopp!”

”Du skulle passa bra, upphängd i taket i mitt sovrum!”

”Äckliga lilla pillesnopp, jag ska komma hem till dig och sparka dig i pungen!”

….ja å va de nu kan va….

Ovanstående är några försök till ”översättning” av sådant som karlar skrivit till bland andra Linnéa Claeson.

Jo, men sådan är jag. Jag brukar vända på begreppen bara för att…. Det kan ge en tankeställare.

Enligt Linnéa kommer de där karlarna från alla åldersgrupper och samhällsklasser. Det betyder ju att de finns överallt där ute, de där karlarna som skriver sånt till henne. De kan bo granne med dig i villaområdet och vara gifta och har två barn och trevlig fru. De kan vara ensamma och arbetslösa och de kan vara direktörer och högt uppsatta i samhällshierakin.

Numera är det några år sedan. Men jag minns att jag fick meddelanden från okända män på den tiden ICQ var programmet för chat. Jag minns att det kom bilder på karlarnas nedre regioner redan då. Men på den tiden, i slutet av 90-talet, blev det sällan rubriker som det blir idag.

Ofta kom frågan om vad jag hade på mig. Å jag var ju inte dummare än att jag förstod att de ville ha en beskrivning som innebar negligé, stringtrosor och pushup-BH. Men jag hånlog och svarade ärligt i stället:

– Stor bylsig fleecetröja, fleecebyxor, raggsockor och tofflor. Osminkad med håret i en slarvig tofs mitt uppe på huvudet!

Det svaret kunde resultera i att jag fick höra att jag behövde en riktig man med en stor … som …. mig så att jag fick veta min plats etc….

Antingen det eller så blev jag kallad f…a h..a eller liknande. Besvikelsen och ilskan över att jag inte genast hakade på ”inviten” lät sällan vänta på sig. Reaktionen avslöjade det.

Men allvarligt, vad skulle hända om jag skaffade mig ett hemligt epostkonto och skapade en profil på sociala medier och sedan började terrorisera karlar på samma sätt…? Om jag tog närbilder på mitt skrev och mina tuttar och min rumpa och skickade dem till exempel till Zlatan eller varför inte Jimmie Åkesson, hur skulle de reagera?

Eller är det så att det redan finns kvinnor där ute som gör sånt….?

Som erbjuder kända karlar pengar för att umgås med dem en natt så att de får visa hur man dresserar en karl? Som kallar karlarna för k…k, mansgris, minisnopp….mm för att förminska dem?

Eller…?

Cicci Wik
cicci@cvea.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.