Så tycker jag att det är att fattiga, lågavlönade KVINNOR har fått betala medlemsavgifter för att feta äckliga maktgalna gubbarslen i kostym ska få se nakna tuttar och rumpor!!

USCH!!! FY!!!

Margots lägenhet är en fis i rymden jämfört med hur äckligt, vidrigt och snuskigt de där gubbrövarna har betett sig!

#mårilla #kräks #kokaröveravilska

Å jag skulle kunna fortsätta spy galla över detta! Dessutom sitter den en ordförandekvinna där som inte kan ha varit ovetande så detta har alltså skett med hennes goda minne också!!! UÄÄÄÄÄH!!!!

Det verkar som om folk som får makt tappar den moraliska kompassen i samma ögonblick det händer!
Partifärger och annat har ingen som helst betydelse, kan man sko sig så gör man det oavsett moral och etik!

Allvarligt? Hur tänkte de…?

På tv igår stod en pappskalle vid namn Stjernkvist eller va han nu heter å sa att det är arbetarrörelsen som har satt ribban högt. Det var hans förklaring till Kommunals affärer och Margot Ws lägenhetskontrakt.

Men snälla rara lilla pappskalle, menar du på fullt allvar att det är ett demokratiskt beslut där ”arbetarrörelsen” varit med och godkänt detta då? Så S-människorna i Forshaga kommunstyrelse och mina S-röstande grannar har alla bidragit till att Kommunal har lagt pengar på skit?

Nä nu får du ta o kamma dig lille vän, se dig omkring! Hur har världen blivit omkring dig de senaste 50-60 åren? Vissa saker har blivit bättre men på den här punkten slutar det aldrig att komma skandal efter skandal. Dagens medierade samhälle slåss om att gräva upp osande skit överallt och hur kan det DÅ komma sig att dessa makthavare fortsätter göra så här…?

Inte sjutton är det arbetarrörelsens fel, i så fall lille pappskalle så får du faktiskt ta och definiera vad du menar med det ordet! Min definition av det ordet handlar om vanligt folk som tror på solidaritet och rättvisa!

I MIN värld handlar definitivt inte begreppet ”arbetarrörelsen” om de individer som sitter i maktens korridorer och som uppenbarligen totalt har tappat sin moraliska kompass!

Jag skäms över att ha betalat dyra medlemsavgifter i 15 år till ett förbund som säger sig ha omsorg om lågavlönade kvinnor!! Jag förstår alla som går ur det fackförbundet idag, och till er som tillhör ett av de andra vill jag bara säga att det med all säkerhet finns skit under mattorna där också! Det gör det i alla maktens korridorer!

Cicci Wik
cicci@cvea.se

2 svar på ”Vidrigt, äckligt och riktigt riktigt illa!!

  1. Heia! Jeg ble sedd som en idiot når jeg gikk ur facket 1994, jeg hadde ikke fått den hjelpen jeg syntes jeg skulle ha av dem, Hotell og restaurant forbundet. Jeg fikk hjelp av min arbeidsgiver Obs Bergsvik. Etter det var jeg ikke med i noe forbund i Sverige for jeg syntes og synes det er alt for mye penger for null hjelp og triste aviser som kom da og da. Og med fasit i hånden så er glad at jeg ikke har sløst penger på dette dårlige. Og mange som representerer de ulike forbundene innom ulike yrkene sitter oftest i kneet på sjefer og arbeidsgivere, alt for og sko seg selve i penger og god fremtid. Norge har bedre forbund men ikke ens de gjør godt nok arbeid for dem som trenger hjelp vid ulike krangel osv…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.