– Men va bliiiirä???

Ja det kan man fråga sig! Nu står det feta rubriker om att mannen med järnröret ska få tillbaka en plats i det utskott som har makten över lagarna i det här landet. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta…

Jag vill inte gärna idiotförklara någon endaste människa. Men seriöst….??? Va bliiiiirä????

För många år sedan, innan jag fick rösta, då var det seriöst att vara politiker och sedan kom det en före detta skådespelare på presidentposten i USA. Undrar om det inte sjönk lite i seriositet då med detta att vara politiker…?

Å på 90-talet hade vi två tomtar som showade och spelade Allan i Ny Demokrati. Men det var ändå ganska oförargligt…

Men nu??? En man som borde sitta i fängelse själv för vad han gjort ska i stället få en plats i justitieutskottet???? Ja Jisses!!

Läste förresten tidigare idag en debattartikel om professionalitet, om hur det saknas idag. Att den enda profession som har någon som helst tyngd idag är ekonomen.

Ja inte blir jag förvånad i alla fall… vi lever egentligen i en ekonomism och inte i demokrati. Å ska det sitta sådana som mannen med järnrör och stifta lagar så kan då inte JAG påstå att min vördnad för det styrande systemet i det här landet ökar direkt…

Ja, jag vet, vi har röstat in dem. Men JAG har inte röstat in mannen med järnröret i alla fall och det kommer jag ALDRIG att göra heller!!

Basta! Men skärp er, ni som sitter och beslutar om vem som får vara med var!!!

Seriöst alltså!!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.