I andra delar av världen har apartheid avskaffats, men i vårt land finns det de som vill införa den tydligen. Ibland blir jag så ledsen över hur en del av mina medmänniskor i det här landet tänker… eller gör de det?

Vill vi ha en värld där människor delas upp i utseende och ursprung…?
Läs själv om bussresenärerna som delades upp efter hudfärg i Stockholm >>

Hur ska det vara?

Vi som inte har vassa armbågar och tänker på oss själva och vår individuella framgång i första rummet. Vi som inte anser att hög materiell standard är målet i livet. Vi som inte anser att individen ska gå före kollektivet i alla lägen. Vi som ser alla människor på jorden som medmänniskor.

…vi kanske ska avlägsna oss? Då skulle ju ni som står för motsatsen till ovanstående få mer att slåss om?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.