Att en vargförespråkare får sin bil vandaliserad är för mig mer trovärdigt eftersom jag hört sådant förr. Att någon som är FÖR vargen hotar om att sätta kulor i pannan på jägare låter väldigt suspekt. Men, men, naturligtvis finns det rötägg i alla läger.

Det är det som är så jobbigt. Jag vill absolut inte bli förknippad med någon som beter sig så! Aldrig!

Jag vet också att många jägare inte vill bli förknippade med de som vandaliserade bilen i Filipstad.

Men som en av mina vänner på facebook påpekade förut, medier har en förkärlek att fokusera på konflikten. Den säljer bäst, drar flest läsare så att annonsintäkterna kan öka.

Att skriva seriöst och informera på ett lättfattligt sätt ligger liksom inte för medierna som det blivit på senare år. Varför ska då VF till exempel upplysa folk om saker? Nej, hellre då blåsa upp konflikten ännu mer! Vilket jag tycker att man gör när man skriver som i den här artikeln.

Den här artikeln om hur media hanterat vargjakten tycker jag är superbra skriven! Det finns många bra påpekanden här!

Ett svar på ”Ännu mer rollspel?

  1. Skriv gärna kommentarer. Jag måste antagligen godkänna dem först innan de syns här. Jag har försökt ändra inställningarna men det kanske inte fungerar ändå. Skriv jag läser i morgon…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.