Ligger i sängen med datorn på magen och lyssnar på Matilda som snarkar under täcket nere vid fötterna. Jag hörde nyss Robbin och Dennis som kom ner för trappan och satte sig vid TVn. Ruben var uppe nyss också men han gick tillbaka in på sitt rum. Jonatan har nog inte vaknat än och Tommy är på jobbet.

Igår var Tommy och jag på konstrunda. Den inbegriper Karlstad, Hammarö, Forshaga, Kil och Väse. Men vi var i Karlstad. Vi hade ju sett att Johannes Wessmark skulle ställa ut sina tavlor i Bibliotekshuset så vi åkte dit först. Det blev jättemysigt och vi pratade både med honom och med några andra. Idag ska vi åka ner och hämta en tavla som vi köpte av honom. Ja, det är ju inget orginal, bara ett tryck. Men ändå! Den är såå bra!

Vi tog en sväng till samlingsutställningen också men kände inte för att fortsätta eftersom Tommy skulle till Niffe och köra en tipsextraomgång där. När vi kom hem fixade jag en stek i ugnen. Inte dumt!

Jag har gått ner 19-20 kg nu och har därmed nästan nått målet. I nästa vecka får jag nya glasögon och Tommy och jag ska ner till ögonhuset där jag ska undersöka mina ögon. Eftersom behandlingen gör att man inte kan köra bil så får jag ha chaufför.

När det gäller företaget känner jag mig otålig. Jag vill så mycket men måste ha tålamod så jag inte rusar åstad utan att han planerat det hela väl!

Nu ska jag gå upp, hämta in gardinerna som Tommy lämnade kvar i husvagnen och se om det finns några äpplen där ute på trädet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.