Nu är jag tillbaka i min gamla blogg igen. Jag tänkte att jag skulle testa en blogg som följer med på one.com och dessutom behövdes den här uppgraderas.

Nu är testen klar, jag gillar denna bättre och den klarade dessutom av allt som skulle uppgraderas ( ta i trä för än har jag inte upptäckt något som strular).

Jag är på väg att krypa i säng. Men tänkte bara skriva några rader först. Jo, jag hittade en del att läsa när jag googlade på ”besvärliga människor”. Rätt intressanta saker faktiskt!

Det är så skönt när man får klart för sig att det inte bara är hos en själv problemet ligger när det inte är rätt. Det var därför rubriken blev ”aha”! Jo, för det FINNS besvärliga människor faktiskt och de har offer och är eller gör sig själva till offer. När jag läste den här sidan så förstår jag ett och annat.

Det var nog det här citaten om ”de besvärliga” och om den som upplever dem som besvärliga som fick mig att lägga ett bokmärke på sidan för att läsa igen:

”Håller man i minnet att det alltid finns orsaker till att människor är som de är så nöjer man sig inte så lätt med att helt enkelt tycka illa om dem och undvika att ha med dem att göra…..

….Det är också viktigt att hålla i minnet att den egna personligheten spelar en stor roll för att avgöra vad som är besvärligt och vad som inte är det. ”

…ja för är man som jag så blir man lätt offer för vissa besvärlighetsbeteenden hos en del. Det lärde jag mig också. Å som en norrman jag pratade med i telefon i veckan som gick sa; – Man lär så länge man lever!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.