Det är inte lätt att vara mer usel som person än jag är! Ja, för jag är ju bara är ute efter att luras och lata mig och helst ska det kosta pengar för andra när jag gör det.

Dessutom är jag ju allmänt korkad också som inte begriper bättre än jag gör. För det gör jag ju inte! Begriper något alltså! Det som är självklart är ju givetvis just precis självklart. Så är det väl alltid? Utom för den som är allmänt korkad då!

Säkert ljuger jag om allt jag kan så fort jag får chansen också!

När jag är glad och stolt över något så fabulerar jag naturligtvis. För glad och stolt ska men inte vara för det FÅR man inte vara! Absolut inte! Då kan jag ju tro att jag ÄR något! Hemska tanke! För jag är ju enbart värdelös!

Mina erfarenheter, min bakgrund, vilka jag är glad åt att jag känner och att jag får umgås med, mina goa söner och Tommys barn som alla är på väg att bli riktigt fina vuxna allihop, och min övriga familj som jag älskar och uppskattar.

Nej, så bra som jag tycker att de är allihop kan de ju inte vara! De ät ju MIN familj och jag är ju så kass! Å även om de nu skulle vara så bra som jag säger att jag tycker att de är så ska jag ju inte tala OM det!!

Jag ljuger säkert ändå så det är ju inget att ens bry sig om. Så korkad som jag är så har jag inte ens fattat hur det EGENTLIGEN är. Jag tror bara att jag ÄR något och det är ju gräsligt, hur kan JAG tro DET???

…å så har jag dessutom MAGE att öppna munnen och ha åsikter. Åsikter som inte heller är mycket att hänga i granen för de är ju bara fel! Sådana som är så dumma som jag är ska absolut inte säga vad de tycker. Att jag är naturvän till exempel, jo pyttsann, vad vet JAG om naturen! Miljövän, ja ja dra den om älgen också du kör ju begagnad bil!

Å det är ju ganska genomskinligt att jag hellre röstar vänster än höger också! Näe fy 17!! En ren skam är det!! Det vet väl alla att folk som hamnat i ekonomisk kris, inte har ett jobb att gå till och kanske är sjuka också så att de behöver bidrag för att överleva. De har ju dragit detta över sig själva! Eller hur, är de så värdelösa att de inte kan hålla sig friska och få ett jobb så ska de inte ha någon hjälp! Sådant är ju inget att tycka synd om! De får ju skylla sig själva! Det är ju SÅ man ska tycka! Det vet ju ALLA!!

Näe jag är en stackare jag, som inte vet mycket om livet och om det som är väsentligt här i världen!

Eller förresten, stackare och stackare, sådana finns ju inte så jag får väl skylla mig själv då för att jag är så dum och misslyckad här i världen!

Så där ja! Då fick jag detta nedtecknat!

…du fattar att jag överdriver va? Att jag drar saker till sin spets…?

Min mamma lärde mig att vara stolt över det som är bra i livet, att det är tillåtet att vara det och nu är jag så pass gammal så du kan inte lära mig att hålla käften om det jag tycker är bra i mitt liv, om vad jag tycker och tänker och om vad jag kan!

Jag är inte perfekt, men det behöver jag faktiskt inte vara heller så det så!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.