…i morgon bär det av mot Forshaga igen och på måndag kväll flyttar jag in på Pensionat Solsidan.

Därifrån kan jag gå till kontoret och jag ska nog övertala mig till att göra det också. Blir det snöfritt kan jag cykla.

Först bodde jag en vecka hos min goa arbetskamrat från förr, Elsa, i Billingsfors. Hon har varit slussvaktare och när jag sa att jag helst skulle vilja ha ett ”eget boende” så ringde hon till Dalslands kanalbolag. Det visade sig att Slussvaktarbostaden i Bengtsfors skulle stå tom över hösten och jag fick hyra där.

Men det vet ju ni som följt min blogg eller sett mina inlägg på Facebook.

När Erik, slussvaktaren, ville flytta hem igen så fixade han så att jag fick bo i en lillstuga som står på samma tomt som hans pappas sommarstuga. Där sitter jag och skriver just nu. Grannhuset kan jag länka på en karta, det ligger HÄR!

På måndag flyttar jag in på pensionatet och det känns faktiskt riktigt bra. Jag gillar kvällspromenader i Bengtsfors tätort och nu kan jag ägna mig åt det igen. Här bor jag på landsbygden och på en udde. Fast det finns en motionscykel här och den har jag använt. Här vore det fantastiskt att bo sommartid med båt- och badbrygga.

Eriks pappa har varit jättesnäll mot mig och städat och gjort i ordning stugan. Jag fick nästan dåligt samvete när jag berättade att jag ville bo på pensionatet. Men det är ju jag som väljer…

Nu är det natta, dags å sova!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.