…är det möjligt tänker jag ibland. Jag vill men jag vill inte gå över lik för att få göra det jag vill.

Det finns mycket jag tycker är viktigt, sådant jag gärna arbetar med. Men när ingen dörr stod öppen till en plattform utifrån vilken jag både kunde få arbeta med det jag tycker är viktigt OCH tjäna pengar så fick jag välja.

Arbeta med det jag tycker är viktigt, det vill säga det jag VILL arbeta med, och ta de pengar jag lyckas dra in på mitt arbete eller sätta det åt sidan och BARA tjäna pengar? Det blev frågan.

Jag valde att göra det jag VILL före att först och främst tjäna pengar. Det har visat sig vara en smal väg, men jag överlever.

Jag tror att jag hade tröttnat på mitt liv eller blivit en mycket bitter och grinig gammal tant om jag hade valt att tjäna pengar i första hand och lägga det jag VILL åt sidan.

Jag tycker att människor, samhälle och hållbarhet är det viktigaste i mitt liv.

Människor är min familj och mina eventuella barnbarn och deras barn. Det är också alla vi som bor på min gata, i samhället, i regionen, i nationen, i Europa, på planeten. Det vill säga alla.

Samhället är det vi skapar omkring oss. Den struktur som vi inrättar våra liv i med arbete, fritid och gemenskap. Även detta går från lokalt till globalt.

Hållbarhet är balans, jämvikt, jämlikt, rättvist och enligt kretslopp utan att utarma…

Hm… ja, för mig är det detta jag VILL arbeta med och då gör jag det! Med eller utan betalt! Så det så!!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.