Cicci och Rocky i Duvnäs 1986
Cicci och Rocky i Duvnäs 1986

Har lagt upp lite gamla bilder från 80-talet på Facebook och det här är en av dem. Kul att se hur man såg ut!! 🙂

Fredagen började med en missad och framflyttad intervju. Eftermiddagen tillbringade jag på Lärcenter. Cecilia af Jochnick är inte bara CHEFredaktör för VF hon är rolig och klok. Det blev många skratt och många intressanta samtal och diskussioner… Mycket av det som sades där kommer jag att skriva ner. Nya vänner fick jag på facebook också!

Kvinnor på föreläsningen och resten av fredagkvällen gick också i kvinnornas tecken. Hemma hos Veronica O blev det visning av massor av vackra saker från Perfect Home och god mat. Naturligtvis var det bara tjejer där också!

Igår började jag med en tur till Högboda för att besöka en höstmarknad. Sedan åkte jag hem och på vägen hämtade jag upp Camilla och Niklas och sedan Tommy. Vi åkte till Halla och hälsade på Tomten där Tomtehälja var i full gång. Lika mysigt som vanligt!! Skrattade gott åt Inges skämt. Han hade fått blommor av Angelica Rage med ett kort.

När vi kom hem blev det till att svida om och sminka sig lite extra för senare på kvällen åkte jag, Camilla och Annica ner till Karlstad där vi först fotograferade tomtarna på Drottninggatan. Kul för det kom folk och gick förbi, en del stannade och tog fram sina mobiler för att fotografera denna sensation! Det är ju inte varje lördag i oktober som det kommer en grupp tomtar gående där! 🙂

När fotograferingen var klar mötte vi upp Karina och vandrade bort till torget. Det blev ingen Oktoberfest, vi valde Pitchers i stället. Ett gäng tjejer igen och kul hade vi! Kram på er brudar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.