….jag är bra trött nu så det blir inte så mycket mer skrivet idag heller. Men det slog mig plötsligt att det är ganska stor skillnad mellan att ha drömmar och att leva i en fantasivärld. En tjej som var med i Lyxfällan på TV3 häromdagen levde verkligen i en fantasivärld. Hennes räkningar som hon drog på sig med guldkorten hon shoppade loss med fanns inte i hennes värld. Hon ville leva glammigt och gjorde det. Så drömde hon om att sälja lyxbåtar, bli skådespelerska eller något annat fantastiskt…

Själv drömmer jag om en stor vinst på Lotto så att jag kan betala lån och skänka till vänner som behöver. Jag skulle kanske vilja vinna så mycket att jag kan skriva och skapa utan att oroa mig för räkningarna under en period. Det skulle jag verkligen önska mig…

Men jag lever inte i en fantasivärld, jag drömmer bara om detta! Så jag tar tag i verkligheten och gör det bästa av den i stället!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.